Najnovšie recenzie zo sekcie Lampy pre svetelnú terapiu
- Nízka cena
Odporúčam Servis, oprava elektroniky biolampy Zepter Bioptron Medall, Compact, YouThron, Pro medical, PRO 1 a Bioptron 2. Po tejto oprave lampa funguje bez akýchkoľvek problémov. S takýmto servisom som veľmi spokojná a odporúčam tento produkt.
- Lampa slúži prakticky na všetko, v tejto dobe na herpesy napr. rany, bolesti atď.
- Chcelo by to ten stojan dokúpiť.
Kvalitný výrobok. Je síce drahší, ale účinný.
- Nízka cena
Zakúpený produkt Originálna náhradná žiarovka do biolampy BIO V odporúčam. Aj keď je biolampa staršia som veľmi rada, že som zohnala na túto lampu náhradnú žiarovku. Po výmene žiarovky biolampa znovu bez problémov funguje.
Biolampa by sa mala viac propagovať lekármi..je to hotový zázrak.. doslova mi zachránila kožu..
vyskúšala som a som spokojná
- Je ľahký
- Funguje na výbornej úrovni
Tento produkt je jednoducho úžasný. Je ľahký, takže s prenášaním nie je žiaden problém. Funguje skvelo a spoľahlivo. Som s týmto produktom veľmi spokojná a vrelo ho odporúčam.
- rýchle doručenie presne takého výrobku,aký so chcel
- krátka doba na vyhodnotenie účinku výrobku
- pomáha pri liečbe poranenia
- Balenie lampy a sklíčko v kufríku.
Žiadajte si dodanie lampy v kufríku aj pri objednávaní celého setu,pretože pri tejto objednávke je lampa v papierovej krabici.
Nákup na základe odporúčaní, osobné skúsenosti sa môžu zistiť po dlhšom používaní.
- Mám ho tri dni Takže ho neviem ohodnotiť Skúste to za mesiac
- Rychlo vyliecil opar
- Je na tom časovač
- originálne príslušenstvo
- Ľahký
- Praktický
Začala som používať lampu po zlomenine pätovej kosti a vyvrtnutom členku s výrobnom na odporučenie lekára. Zlepšenie som cítila zhruba po týždni aj pol,opuch bol menší a ohybnost lepšia. Treba používať pravidelne dlhšiu dobu podľa návodu. Môžem len odporúčať.
- odporúčam, urýchľuje proces hojenia
- Odporúčam
Biolampu Zepter Bioptron Pro 1 odporúčam, je to výborný pomocník na všetky zdravotné problémy . Bola to najlepšia investícia.
- Kábel spĺňa účel
Zobrazujem 321 - 340 zo 470 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...24 Ďalšie »