Najnovšie recenzie zo sekcie Lampy pre svetelnú terapiu
Ľahká obsluha
Eifa D514 3 filtre
Pridané: 22. októbra 2024
(naposledy upravené 22. októbra 2024)
Zakúpený v BIOpotravinyRAJ
- Maly
Malý stojan, chcelo by to vyšší a praktickejší, lepšie nadstavitelny. Inak dobre celkom spokojnosť.
- Som spokojná s biolampou
Velmi vela som o Biolampe citala,pocula a vyskusala som ,pozicali sme si od kamaratky.Este nemozem povedat,po 4 dnoch uzivania,ale dufam ze nam to pomoze./kolena,chrbtica/Dakujeme
- Rýchle vybavenie
- Stojan zbytočne veľký a dosť labilny. Pri kúpe biolampy v kufríku som bola presvedčená, že budú aj polarizačné svetlá avšak neboli, musela som ich dodatočne objednať. Biolampa má krátky kábel a pri vkladani lampy do kufríku si myslím, že sa môže v krátkom čase veľmi stacat a zlomiť. Kniha liečba svetlom by mohla byť písaná v prípade jednotlivých chorôb písaná jednoduchšie. Verím, že zákazníci majú potvrdené účinky lampy.
Utierku som nedostala
S biolampou som spokojný, zaznamenal som zlepšenie hojenia pri použivaní.
Všetko v poriadku,je to náhradný adaptér k biolampe Eifa,len tá cena 30€ je trochu moc, keďže cena adaptérov išla o dosť dole pri iných výrobkoch ako je mobil,led osvetlenia ...
- Biolampa Eifa D514 ma veľmi príjemne prekvapila svojou výkonnosťou a efektívnosťou. Tu sú hlavné dôvody, prečo som sa rozhodol pre tento produkt:
- Vysoká účinnosť: Biolampa sa ukázala byť mimoriadne účinná pri zmierňovaní bolesti a urýchľovaní hojenia rán. Po pravidelnom používaní som si všimol výrazné zlepšenie svojho zdravotného stavu.
- Jednoduché použitie: Ovládanie biolampy je intuitívne a zvládne ho každý, aj bez predchádzajúcich skúseností s podobnými zariadeniami.
- Kompaktný dizajn: Lampa je ľahká a prenosná, čo umožňuje jej jednoduché presúvanie a použitie v rôznych miestnostiach alebo dokonca pri cestovaní.
- Široké spektrum použitia: Okrem zmiernenia bolesti môže biolampa pomôcť pri liečbe kožných problémov, ako sú akné alebo ekzémy, čo je veľkým prínosom pre celkovú starostlivosť o zdravie.
- Ako môže prispieť k pozitívnemu výsledku
- Použitie biolampy Eifa D514 môže výrazne prispieť k zlepšeniu vášho zdravotného stavu tým, že urýchli proces hojenia a zmierni bolesti. Vďaka svojim terapeutickým vlastnostiam môže pomôcť napríklad pri liečbe svalových bolestí alebo chronických kožných ochorení, čo vedie k lepšiemu pocitu a kvalitnejšiemu životu.
- Cena: Produkt patrí k tým drahším na trhu, čo môže odradiť niektorých potenciálnych zákazníkov, najmä ak hľadajú ekonomickejšie riešenie.
- Časovo náročné použitie: Pre dosiahnutie optimálnych výsledkov je potrebné lampu používať pravidelne a dlhodobo, čo môže byť pre niektorých ľudí nevyhovujúce.
Celkový popis a recenzia
Celkovo som s kúpou biolampy Eifa D514 spokojný. Produkt splnil moje očakávania, najmä v oblasti účinnosti a jednoduchej manipulácie. Aj keď cena je vyššia, považujem investíciu do zdravia za hodnotnú. Pri porovnaní s konkurenciou tento model vyniká svojou kvalitou a šírkou využitia, čo ho robí vhodným pre ľudí, ktorí hľadajú spoľahlivý a účinný nástroj pre zlepšenie svojho zdravotného stavu.
Biolampa Eifa D514 je skvelou voľbou pre tých, ktorí chcú investovať do kvalitného zariadenia na domáce ošetrenie a sú ochotní do tohto procesu investovať aj čas.
- výhodou sú farebné sklá, stojan a časovač
OMI Pulzná magnetoterapia 27 x 18 cm
Veľmi kvalitný tovar.
Pridané: 13. augusta 2024
(naposledy upravené 13. augusta 2024)
Zakúpený v extrashop
- Veľmi kvalitný tovar.
Lampa nám pomáha pri liečení rán.
Zatiaľ použivam
Zatial ju mam kratko, takze nejake ucinky hodnotit nemozem, to vyzaduje cas. Povedal by som ale, ze to pomaha pri bolestiach po operacii, aplikovanim na kokretne miesto. Je k nej navod s rozpisom (ten co ma viac stran) pouzitia vsetkych filtrov.
Skor ma bude zaujimat zivotnost lampy, ukaze cas.
Trochu mi vadi, ze kazde 2 minuty zacne pipat, je to zbytocne. Ked pouzivate casovac, lampa sa sama vypne. Netreba potom zabudat na vypinac na lampe ked ju odkladate prec, vypnut aj ten a lampu nechat vychladnut.
Praktická a ľahká na manipulaciu
S produktom som zatiaľ veľmi spokojný.
splnila očakávania
Tovar splnil čo ma.
- kvalitný výrobok pre zdravie
Zobrazujem 1 - 20 zo 470 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...24 Ďalšie »